Voor wie is Babyliefs Babycoach

Voor wie is Babyliefs? Voor elke ouder met een grote of kleine vraag!

Omdat iedere baby uniek is, kun je bij je vierde kind net zo veel vragen hebben als bij je eerste. Je kunt met vragen bij Babyliefs terecht als je een baby hebt die zijn eerste verjaardag nog gaat vieren. Neem gerust contact op om te overleggen over jullie vraag. Ook als je daarnaast al begeleid wordt door het consultatiebureau, lactatiekundige, arts of een andere hulpverlener kan ik een aanvulling voor jullie zijn.

Om jullie een beeld te geven bij wat voor vragen of problemen jullie mij kunnen inschakelen kun je denken aan de dagelijkse vragen zoals:

  • Moet ik hem nu oppakken of niet?
  • Zou ze nu alweer honger hebben?
  • Hoe komt het dat mijn baby zo onrustig is?
  • Hoe kan het dat hij niet wilt slapen?
  • Waarom huilt mijn baby zoveel?
  • Ze krijgt maar geen ritme, wat nu?
Voor wie is Babyliefs

Meer weten over Babyliefs Babycoach?

Klik hier!