Draagconsult

Geborgenheid, veiligheid, een vertrouwde omgeving, dichtbij papa of mama, dat is waar je baby na de geboorte het meest behoefte aan heeft. Na negen maanden veilig en warm in mama’s buik te hebben gezeten vormt de geboorte een grote overgang en hebben baby’s behoeften aan veel en intiem contact met de ouder.

Door jullie baby in een draagdoek te dragen vervul je zijn of haar eerste en diepste behoeften en biedt je jullie baby de ideale positie om de grote wereld van een veilige afstand te kunnen ontdekken. In een draagconsult help ik jullie graag een keuze te maken welke draagdoek het beste bij jullie past & leer ik jullie de draagdoek knopen.

Speciaal voor ouders die graag hun baby dichtbij willen leren dragen in een geweven of rekbare draagdoek bied ik draagconsulten aan. In één persoonlijk consult van 1,5 uur bij jullie thuis, laat ik jullie op een leuke & veilige manier kennis maken met het dragen van jullie kindje in een draagdoek.

Tijdens een draagconsult deel ik kennis over het dragen, de hechting en de ontwikkeling van jullie baby waarna we gezamenlijk aan de slag gaan en ik jullie stap voor stap zal begeleiden. Graag beantwoord ik jullie vragen en zullen jullie na verschillende keren oefenen, trots kunnen gaan dragen!

Geeft de mogelijkheid om te ontdekken: voelen, ruiken, kijken, ervaren, rusten en slapen.
Is een makkelijk vervoersmiddel en scheelt heel wat sjouwwerk wanneer jullie erop uit willen. Een wandeling over het strand of bos wordt zo een stuk makkelijker!
Heeft een positieve werking op de ontwikkeling van de heupjes door de ideale positie
Helpt bij buikkrampjes en reflux doordat baby’s rechtop in de draagdoek zitten.

Je hebt twee kleine handjes,
Geef ons er beide één,
Dan leiden wij jou rond,
totdat je zegt:
‘Ik kan het wel alleen”
– Babycoach Kelly Wezenberg

Bekijk tarieven voor Draagdoekconsulten

Klik hier!