Coaching tussen ouder en kind

Vanaf de geboorte is jullie baby al in staat om te kunnen communiceren en op jullie te reageren. Wanneer jullie baby iets wilt vertellen, gebruikt hij hiervoor zijn hele lijfje en probeert hij via zijn lichaamstaal signalen af te geven.

Vaak kun je als ouder na een tijdje vanuit je gevoel aanvoelen wat jullie baby nodig heeft en kun je hem geven waar hij om vraagt. Toch kan het soms voorkomen dat jullie baby signalen geeft die jullie minder goed begrijpen. Wanneer deze een langere tijd aanhouden en jullie al veel geprobeerd hebben kan de onzekerheid toeslaan en raken jullie steeds meer uit verbinding.

Het belangrijkste werk wat je ooit zult doen, is binnen de muren van je eigen huis. Als Babycoach maar ook als moeder weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om uit alle richtlijnen en adviezen een keuze te maken.

Wanneer jullie als ouders net dat ene steuntje in de rug kunnen gebruiken, kan ik als Babycoach veel betekenen. Als Babycoach kom ik bij jullie thuis en neem ik uitgebreid de tijd om naar jullie vraag en verhaal te luisteren. Ik neem jullie mee in de wereld van jullie baby waarbij we de beleving, ontwikkeling en behoeften bespreken. Babycoaching is gericht op het kijken en luisteren naar jullie baby om samen te ontdekken wat jullie baby laat zien en wat het van jullie nodig heeft.

Als Babycoach help ik jullie elkaar weer te vinden & te verbinden en coach ik jullie richting het observeren, het leren aanvoelen en herkennen van de lichaamstaal van jullie baby.  Om voor iedereen klaar te kunnen staan heeft Babyliefs een ruim aanbod waarbij een Babycoachconsult al vanaf €35,00 mogelijk is!

Babyliefs
‘Opvoeden in verbinding’

‘Volg je hart
want
dat klopt!

‘Als het even niet zo gaat zoals je had gehoopt en de moed je letterlijk in de schoenen zakt, weet dan dat Babyliefs er altijd voor je is! Een luisterend oor, ruimte om je hart te kunnen luchten en je zult zien wellicht met wat kleine tips en nieuwe inzichten kan jij de wereld als moeder weer aan en begrijp je wat jullie baby probeert te vertellen!’
– Babycoach Kelly Wezenberg

Bekijk tarieven voor Babycoaching

Klik hier!