Babyliefs – Verkooppunt ‘Pure Baby Love’ Draagdoeken

Babyliefs – Verkooppunt ‘Pure Baby Love’ Draagdoeken
kelly

Babyliefs – Pure Baby Love Draagdoek verkooppunt!

Drie jaar geleden begon het draagavontuur voor mij! Met veel oefenen, geknutsel en wat gepruts door zelf in de knoop te raken met een draagdoek van heel wat meters, draag ik nu met plezier en als baby-draagconsulent wens ik dit alle ouders & vooral baby’s toe!

Geweven draagdoeken, welke kies je? 
Graag geef ik jullie een stukje advies mee bij het kopen van een geweven draagdoek. Er zijn talloze verschillende doeken op de markt in allerlei stoffen, patronen, kleuren en maten. Bij de aanschaf van mijn eerste geweven draagdoek keek ik vooral naar doeken die ik qua kleur persoonlijk mooi vond. Op zich niks mis mee, lekker matchen met je eigen kleding want het oog wil ook wat toch?!

Totdat ik de draagdoeken van ‘Pure Baby Love’ op een beurs ontdekte! HALLELOEJA! SUPER ZACHT! MOOI! KNUFFELBAAR! PASTELTINTEN! Oftwel, het perfecte zachte, fijne huisje voor een baby dichtbij Papa of Mama! Iets wat ik elke ouder wil adviseren!

Pure Baby Love – Kleur Jade

Waarom een ‘Pure Baby Love Draagdoek?
De meeste draagdoeken moeten in het begin ‘ingedragen’ worden om de stugheid kwijt te raken. De doeken van Pure Baby Love zijn direct super zacht en soepel wat fijn is voor je baby. Daarnaast zijn de doeken in verschillende rustige kleuren te koop waardoor er voor iedereen wel wat bij zit.

Een gemiddelde geweven draagdoek kost vaak tussen de €60,00 a €120,00. Het is natuurlijk hoe gek je het zelf wilt maken! Het is even een investering maar goed, een geweven draagdoek kun je tot ver in de peutertijd gebruiken! Het nadeel is alleen dat je de doek online kunt bestellen en niet eerst kunt voelen of uitproberen.. Maar daar komt voor de mensen rondom Zoetermeer verandering in!

Om een lang verhaal kort te maken (O,ja komt ze nu mee ?) –
BABYLIEFS VERKOOPT DE DRAAGDOEKEN VAN PUREBABYLOVE! 

Pure Baby Love – Old Blue

♡ Wil jij graag een doek voelen, uitproberen en bestellen? 
Op de website van Pure Baby Love kun je het assortiment uitgebreid bekijken. Zelf werk ik met een mintgroene doek maar heb ik van alle gekleurde draagdoeken een stukje stof zodat je de kleuren in het echt kan bekijken en voelen. Wil jij graag de doek eerst voelen en uitproberen voordat je hem bij mij bestelt?

Maak dan een afspraak via info@babyliefs.nl of vraag naar de eerst volgende draagdoekdemonstratie datum zodat je de doek lekker kan testen & uitproberen! De doek wordt dan na betaling besteld waarbij het wachten is op de postbode die jouw mooie pakketje aan de deur zal brengen! Je bent van harte welkom, dus twijfel niet en neem contact op zodat je jullie kindje lekker dichtbij kan gaan dragen!

Veel liefs,

NIEUW! Pure Baby Love Draagzak

‘Kom maar kleintje,
kruip maar dicht tegen mij aan.
Dan trekken we ons even terug,
in een wereld, waar alleen jij & ik
weer bestaan…’