Babycoach Kelly Wezenberg

Mijn naam is Kelly Wezenberg en ik ben een trotse babycoach. Na het behalen van mijn eerste diploma’s ben ik aan de slag gegaan in het werkgebied met de kleinste, mooiste maar ook kwetsbaarste doelgroep die er naar mijn weten is: Baby’s!

Met heel veel liefde heb ik voor vele baby’s op een kinderdagverblijf mogen zorgen en daarnaast met ouders mogen samen werken in de opvoeding voor hun kindje. In dit werkgebied heb ik jarenlange ervaring opgedaan en mijn kennis op het gebied van de allerjongsten kunnen verbreden. Elke baby is immers anders, heeft zijn eigen ik, eigen behoeften, verlangen en een nieuwe kijk op de wereld.

In de zorg en het contact met baby’s wilde ik mij graag steeds verder verdiepen in de ontwikkeling en het lichamelijke & geestelijke welzijn van een baby. Ik wilde een baby nog beter leren begrijpen, aanvoelen, signalen leren herkennen en dieper in de belevingswereld van een baby te kunnen duiken.

Regelmatig zitten ouders vol met vragen waardoor ze op zoek zijn naar antwoorden en praktische tips.

Vanuit mijn ervaring kon ik veel ouders bij hun vragen op weg helpen maar was dit in mijn functie als pedagogisch medewerker maar tot een bepaalde hoogte mogelijk. Met al deze gedachten besloot ik een opleiding te zoeken om meer voor baby’s en ouders te kunnen betekenen.

In mijn zoektocht kwam ik in aanraking met ‘DeBabycoach’ opleiding, een opleiding ‘alsof ie uit de hemel kwam vallen’ zoals ik altijd zeg. Begin 2015 ben ik met veel plezier met deze opleiding gestart en heb ik met veel trots mijn diploma behaald. De Babycoach heeft mij alles gegeven waar ik al zolang naar op zoek was. Nu kan ik eindelijk mijn passie als Babycoach gaan waarmaken!

Omdat ik het wil
omdat ik het kan

Ietwat impulsief
of met een strak plan

Omdat ik het zal
Omdat ik het ga

Eerst dromen dromen
en ze dan

Achterna

Een baby zo klein en puur, kwetsbaar omdat het zo afhankelijk van zijn ouders is maar bijzonder krachtig omdat het vanuit zijn eigen kracht door middel van signalen en zijn lijfje met ons probeert te communiceren is iets wat mij keer op keer verwonderd.
– Babycoach Kelly Wezenberg

Meer weten over Babyliefs Babycoach?

Klik hier!