Babyliefs – Vertrouwen op jouw moedergevoel!

Babyliefs – Vertrouwen op jouw moedergevoel!
kelly

♡ Babyliefs – Vertrouwen op jouw moedergevoel! ♡

Hallo mooie Mama, wat fijn dat je er bent!
Mijn naam is Kelly en vanuit Babyliefs werk ik met veel liefde om alle papa’s, mama’s en baby’s met elkaar te verbinden!

Opvoeden vanuit verbinding
Vertrouwen op je moedergevoel, hoe fijn zou dat zijn? Gewoon een keuze maken omdat jij jullie kindje het beste kent en je je niet zo snel van je pad laat raken door de adviezen of meningen van anderen. Dat klinkt als een zelfverzekerde Mama hè?!

Ik herken het onzekere gevoel hoor… Het ene moment heb je alles onder controle en kunnen jullie samen de hele wereld aan. En dan toch op den magische wijze waar jezelf geen invloed op hebt, kan het weer zo veranderen dat je in een periode terecht komt waarbij je je baby niet meer begrijpt. (…WHAT HAPPEND!?) De zoektocht begint: honger? slapen? aandacht? pijn? En ga zo maar verder!

Dit soort situaties kunnen je ontzettend onzeker maken waarbij je steeds meer uit verbinding met jezelf en je kleintje kwijt raakt.

Babyliefs kan jou helpen lieve Mama! Of het nu via een babycoachingsconsult is of dat ik jullie uiteindelijk verbind door middel van een draagdoek – ik help jullie elkaar weer te vinden! Met nieuwe inzichten en wat kennis durf jij weer te vertrouwen op je eigen moedergevoel en herken je de signalen van je baby steeds sneller! Wanneer je kunt geven wat jullie baby nodig heeft zal dit meer rust en balans in het gezin geven.

Een blije baby, geeft een blije moeder – en natuurlijk ook omgekeerd! Wees niet te streng voor jezelf want ik ben er voor je in tijden wanneer je hulp stiekem het hardste nodig hebt!

(Baby) – Liefs,


info@babyliefs.nl
www.babyliefs.nl